Slik takler du idiotene på jobben!

Om arrangementet

Slik takler du idiotene på jobben – et foredrag om de vanskelige kollegene av Per Henrik Stenstrøm.

Norges mest medieomtalte foredrag de siste årene kommer nå tilbake til Ibsenhuset. Den prisbelønte foredragsholderen Per Henrik Stenstrøm begeistret stort med foredraget som lærer deg å håndtere de vanskelige kollegene. Mange ville ha ham tilbake! Nå kommer han!

De vanskelige kollegene. Du vet de som forsurer arbeidsplassen din. De irriterende kollegene som tapper deg for krefter. Alle har minst én idiot på arbeidsplassen, men spørsmålet er om det går an å sette pris på en egoistisk surpomp? Og hvilken kollegatype er du?

Dette er et foredrag om moderne motivasjonsteori som skaper bedre miljø på jobben. Om krevende kolleger. Tidstyven, møteplageren, ordgyteren, gledesdreperen, bedreviteren og solstrålen. Om konfliktene som oppstår mellom medarbeidere. Om frustrasjonen og brysomme forskjeller på jobben.

Foredraget «Slik takler du idiotene på jobben» solgte ut Kulturbadet Sandnessjøen. Per Henrik fenget publikum på imponerende vis gjennom en forrykende halvannen time. Forestillingen var både tankevekkende og lærerik, med en god dose humor. Foredraget gir seg selv gode muligheter for samarbeid med næringsliv, i Kulturbadet stilte flere bedrifter med sine ansatte. Dette fortjener et stort publikum- anbefales på det sterkeste.
Odd Arne Skogsholm, kultursjef, Alstahaug kommune

Morsom og poengtert! En fest å oppleve.
Helgelands blad

Et av de beste foredragene jeg har hørt.
Jan Grønbech, Google-sjef

Anbefales på det sterkeste!
Odd-Bjørn Hjelmeset, Norges Skiskytterforbund

Alle foredrag burde ha samme høye kvalitet.
Are Sende Osen, programleder, NRK

Engasjerende og humoristisk.
Andreas Norvik, Den Norske Opera & Ballett

Traff veldig bra. Svært underholdende.
Ditleif M. Jacobsen, Schjærven AS