Dansegalla m/Bjørns Orkester og Hanne Mette band

Om arrangementet

Bjørns Orkester presenterer med stolthet «Dance On» som et jubileumsalbum, album nummer 12 i rekken! Deres forrige album, «I kanonform» ble utgitt sommeren 2017, så det er virkelig på tide å få presentert nytt materiale. Og hvilket materiale!  Bjørns Orkester henter inn Hanne Mette Band til konserten i Rauma kulturhus den 29. oktober! Vokalisten Hanne Mette har gitt ut 4 plater. Som har resultert i 3 Spellemannsnominasjoner og 1 Spellemannpris. Hanne Mette fikk Spellemann for sin CD ”Minner” som ble gitt ut i 2013.

 

Mathias Kalvatsvik, orkesterets frontfigur fra scenekanten, står bak det meste av materialet også denne gangen. Og som vanlig er det en herlig avstand mellom glade og definitivt ikke så glade låter. Titler som «Fest oppi bygda» og «Jentene på landet», og ikke å forglemme «Katta mi», er noen skikkelige gladlåter, mens countryballaden «Egen bar» og Benny Borgs «Sting for sting» har tekster til ettertanke. Singelen «Mørke engel» står fram som en nydelig kjærlighetsballade, mens «Rosa du fikk av meg» er en «uptempo» kjærlighetserklæring. Så altså, som alltid en svært så herlig mikstur fra Bjørns Orkester.

Orkesteret består som alltid av Bjørn Kalvatsvik, Mathias Kalvatsvik, Johnny Kalvatsvik og Jan Erik Bang Småge. 

Bjørns Orkester kommer fra Fræna (Hustavika etter 2020) og Molde i Møre og Romsdal, med fanskare over hele landet. De er fast innslag på de største dansefestivaler og dansegallaer. Men like gjerne er de å finne på en «dans på lokalet». Og populariteten har aldri vært større enn nå! 

Hanne Mette Band er publikumsvennlig, nyskapende og kvalitetsbevisst. Bandet gleder seg stort over den stadig voksende fanskaren som møter dem på dansefester/konserter. De har en tilhengerskare som omfatter folk i absolutt alle aldre og har et repertoar som når både et yngre og eldre publikum.

Hanne Mette Band består av:
Hanne Mette Gunnarsrud, Anders Lauten, Johnny Enger, Hallgeir Lie, Eivind S. Woxen,